Sistemi i Menaxhimit të Studentëve, AULA ju ofron :

Sistemi i menaxhimit të studentëve, AULA i lehtëson punën administratorit të sistemit. Pasi është më i lehtë menaxhimi i përdoruesve të sistemit, menaxhimi i strukturës akademike, menaxhimi i infrastrukturës fizike dhe raportet e ndryshme të auditimit që mund të nevojiten.
Departamentit të burimeve njerëzore i ofrohet mundësia për të përditësuar vazhdimisht të dhënat e stafit akademik.
Me anë të sistemit të automatizuar të AULA-s , departamenti i financës e ka më të lehtë të hedhi pagesat e tarifave të regjistrimit dhe shkollimit të kryera nga studentët për vitin akademik.
Sistemi i automatizuar e lehtëson punën e pedagogëve. Me anë të llogarisë personale , secili prej pedagogëve plotëson pikët e provimeve , hedh notat , dërgon dhe merr njoftime dhe gjeneron procesverbalin dhe e printon atë.
AULA-s ofron një mënyrë të thjeshtë për regjistrimin e studentëve dhe menaxhimin e të dhënave të tij, menaxhimin e orarit dhe regjistrimeve sipas orarit, menaxhimin e regjistrave, regjistrimin/cregjistrimin e studentëve nga një kurrikul e caktuar.
Nëpërmjet AULA-s çdo student ka profilin e vet te studimeve, njihet me notat, me kurrikulën (programin mësimor), bën të mundur regjistrimin e orarit online.

AULA tashmë ofron shërbimet e saj

0

Pedagog

0

Studentë

0

Kurrikula

CHOOSE YOUR COURSE

the top popular courses for you

Color Plending For Photography

97

1

1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed varius ultricies metus. Donec ac ex porta libero venenatis sodales. Sed efficitur eget risus sed molestie. Nulla blandit bibendum metus ut sagittis.
Learn Now
Media, Self & Society First-Year Colloquium II

73

1

0

Phasellus blandit augue nunc, consequat consectetur augue placerat sed. Aenean fermentum scelerisque lectus, sit amet ultricies ex interdum bibendum. Quisque porttitor, enim maximus convallis gravida, dui arcu lacinia libero, quis ornare nibh elit pharetra massa.
Learn Now
Independent Study Korean

93

1

0

Aenean fermentum scelerisque lectus, sit amet ultricies ex interdum bibendum. Quisque porttitor, enim maximus convallis gravida, dui arcu lacinia libero, quis ornare nibh elit pharetra massa.
Learn Now
Intermediate Language Korean I

67

0

0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed varius ultricies metus. Donec ac ex porta libero venenatis sodales. Sed efficitur eget risus sed molestie. Nulla blandit bibendum metus ut sagittis.
Learn Now
Advanced Language English II

78

1

0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed varius ultricies metus. Donec ac ex porta libero venenatis sodales. Sed efficitur eget risus sed molestie. Nulla blandit bibendum metus ut sagittis.
Learn Now
Communication Of Process

75

0

0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed varius ultricies metus. Donec ac ex porta libero venenatis sodales. Sed efficitur eget risus sed molestie. Nulla blandit bibendum metus ut sagittis.
Learn Now

touch them if you want

learn from the best

Barry Join
Advisory Professor
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believabl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu tellus ipsum. Nunc maximus sapien ac dui vulputate tincidunt. Morbi luctus nisi vel suscipit volutpat. Donec vitae auctor nisl. Ut malesuada felis in erat rutrum ultrices. Fusce iaculis ornare nunc rutrum ornare. Proin ut placerat enim, vel venenatis urna. Phasellus sed diam tincidunt mauris malesuada mattis et in nisl. Quisque massa eros, molestie at mi eget, aliquam tristique eros.
Lana Smith
Vice Head Teacher
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believabl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu tellus ipsum. Nunc maximus sapien ac dui vulputate tincidunt. Morbi luctus nisi vel suscipit volutpat. Donec vitae auctor nisl. Ut malesuada felis in erat rutrum ultrices. Fusce iaculis ornare nunc rutrum ornare. Proin ut placerat enim, vel venenatis urna. Phasellus sed diam tincidunt mauris malesuada mattis et in nisl. Quisque massa eros, molestie at mi eget, aliquam tristique eros.
Alex Trevor
Head Teacher
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believabl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu tellus ipsum. Nunc maximus sapien ac dui vulputate tincidunt. Morbi luctus nisi vel suscipit volutpat. Donec vitae auctor nisl. Ut malesuada felis in erat rutrum ultrices. Fusce iaculis ornare nunc rutrum ornare. Proin ut placerat enim, vel venenatis urna. Phasellus sed diam tincidunt mauris malesuada mattis et in nisl. Quisque massa eros, molestie at mi eget, aliquam tristique eros.
Tylor Ema
Assisstent teacher
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believabl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu tellus ipsum. Nunc maximus sapien ac dui vulputate tincidunt. Morbi luctus nisi vel suscipit volutpat. Donec vitae auctor nisl. Ut malesuada felis in erat rutrum ultrices. Fusce iaculis ornare nunc rutrum ornare. Proin ut placerat enim, vel venenatis urna. Phasellus sed diam tincidunt mauris malesuada mattis et in nisl. Quisque massa eros, molestie at mi eget, aliquam tristique eros.

chooses your pricing

the best pricing we offered

0

Trial

30 days free trial

 • One Day Trial

 • Limited Courses

 • Free 3 Lessons

 • No Supporter

 • No Ebook

 • No Tutorial

 • Limited Registered User

0

Standard

per month when paid annually

 • One Day standard access

 • Limited Courses

 • 300+ Lessons

 • Random Supporter

 • View only Ebook

 • Standard Tutorials

 • Unlimited Registered user

0

Premiere

per month when paid annually

 • Life time Access

 • Unlimited All courses

 • 3000+ Lessons & Growing

 • Free Supporter

 • Free Ebook Downloads

 • Premium Tutorials

 • Unlimited registered user

WHY EDUGATE?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

Start Learn Now

Pse duhet të zgjidhni AULA ?

Besueshmëri

AULA operon prej shumë vitesh tashmë në disa prej universiteteve më me zë në Shqipëri.

Cmim konkurrues

Kostoja është e bazuar te numri i studentëve aktiv në sistem dhe NUK ka asnjë kosto tjetër të fshehur.

Zhvillim i vazhdueshëm

Sistemi AULA përditësohet minimalisht 2 herë gjatë vitit. 

Refund if not Satisfied
Flexible payment methods
Hello world!
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Learn Now
Media Skills: How to Conduct Media
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully Dalmatian hello amazing the edugate.
Learn Now
Gain Publicity with a Video News
Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully less Dalmatian hello amazing the rmore flung as thanks a manta dealt to under emu some the and one baldbe dear sobbingly save and spitefully Dalmatian hello amazing the edugate.
Learn Now

see and feel it

Pictures and gallery